Over ons

MoneyOak, opgericht in 2016, is een internationaal adviesbureau dat u helpt de activa te ontwikkelen waarmee uw bedrijf kan investeren in zijn toekomst.

Ons bedrijf

MoneyOak is gespecialiseerd in fiscale stimuleringsmaatregelen voor innovatie en is toonaangevend op het gebied van vrijstelling van bedrijfsvoorheffing, de innovatie-inkomensaftrek en subsidies. Ons doel is om bedrijven te laten profiteren van aanvullende financieringsbronnen terwijl ze zich op hun kernactiviteiten blijven concentreren. De inzet van ons team draagt bij aan de groei van onze klanten.

Ons team

Dankzij ons multidisciplinaire team kunnen wij uw situatie optimaliseren en elk van onze cliënten in elke fase de beste contactpersoon bieden. Onze financiële, juridische en wetenschappelijke experts komen op het juiste moment tussenbeide om u tijd te besparen. De geavanceerde technische en operationele kennis van onze deskundigen is de garantie voor een dienst met hoge toegevoegde waarde.

Onze klanten

Met kantoren in België, Spanje, Frankrijk en Polen geniet MoneyOak het vertrouwen van meer dan 300 klanten in uiteenlopende sectoren als de medische, farmaceutische, bank-, IT-, biotech-, fintech-, voedings- en luchtvaartindustrie.

Onze verbintenis

Uw fiscale situatie optimaliseren, zodat u terugkrijgt waar u recht op heeft, extra financiële middelen vrijmaakt en waarde creëert voor uw onderneming op korte, middellange en lange termijn. En omdat wij overtuigd zijn van de resultaten, passen wij uitsluitend een “no cure, no pay”-methode toe.

Schat uw besparingen

Dankzij big data en kunstmatige intelligentie berekent onze software de besparingen van uw bedrijf.

Controleer of ik in aanmerking kom

Dankzij big data en kunstmatige intelligentie bevestigt onze software dat u in aanmerking komt.