AII
Subsidies
GVB

Onze diensten

klanten
+ 0
gegenereerde besparingen
+ 0 M€
landen
0
jaren van cumulatieve ervaring
0

Wie zijn wij?

MoneyOak is een internationale adviesgroep. Met kantoren in België, Spanje, Frankrijk en Polen heeft MoneyOak meer dan 250 betrouwbare klanten in uiteenlopende sectoren zoals banken en verzekeringen, software, biotech, fintech, ziekenhuizen, farmaceutica, voeding en luchtvaart.

‘Bijdragen aan de groei van onze klanten is het motto van ons team!’

MoneyOak is gespecialiseerd in fiscale stimuli voor innovatie en is toonaangevend op het gebied van vrijstelling van bedrijfsvoorheffing en de fiscale aftrek van innovatie-inkomsten. Ons doel is ondernemingen in staat te stellen te profiteren van aanvullende financieringsbronnen terwijl zij zich blijven concentreren op hun kernactiviteiten.

Onze aanpak

Een innovatieve technologie, ontwikkeld door MoneyOak, die u in staat stelt geld te besparen en uw tijd te optimaliseren.

Hooggekwalificeerde profielen (wetenschappers, fiscalisten en financieel analisten) om u het beste contact te bieden in elke fase.

MoneyOak zorgt voor het volledige beheer van het dossier (gegevensverzameling, berekeningen, beveiliging bij de bevoegde autoriteiten, ondersteuning bij een belastingcontrole).

« No cure, No Pay ». Vertrouwend op de resultaten, passen wij alleen een "No cure, No pay"-methode toe.

Kenniscentrum

Schat uw besparingen

Dankzij big data en kunstmatige intelligentie berekent onze software de besparingen van uw bedrijf.

Controleer of ik in aanmerking kom

Dankzij big data en kunstmatige intelligentie bevestigt onze software dat u in aanmerking komt.