Empowering your Innovation

01
Vrijstelling van bedrijfsvoorheffing
Met deze maatregel geniet uw bedrijf van een gedeeltelijke vrijstelling van het doorstorten van de bedrijfsvoorheffing.

Dit betekent in de praktijk tot 80% vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor werknemers die deelnemen aan innoverende projecten of zich bezighouden met onderzoek & ontwikkeling.

Bedrijfsvoorheffing is een vorm van personenbelasting die aan de bron door de werkgever wordt ingehouden en wordt doorgestort aan de belastingadministratie.

02
Aftrek voor innovatie-inkomsten
Ontwikkelt uw bedrijf innoverende projecten of programma’s? Beschikt u over een octrooi of een computerprogramma dat beschermd wordt door auteursrechten?

Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijzonder interessante Belgische fiscale maatregel: de aftrek voor innovatie-inkomsten (Innovation Income Deduction).

Onze wetenschappers en fiscalisten zorgen ervoor dat uw bedrijf optimaal profiteert van de aftrek voor innovatie-inkomsten.

03
Subsidies
Wenst u te investeren in een of meerdere vernieuwende projecten en hebt u een duwtje in de rug nodig? Er bestaan heel wat verschillende subsidies die u daarvoor kunt aanvragen. Op regionaal en Europees vlak zijn er meer dan honderd.
Ons team bepaalt voor u welke subsidies het best bij uw activiteiten passen, stelt de wetenschappelijke en financiële dossiers op en zorgt er indien nodig voor dat ze ieder jaar worden bijgewerkt.
04
Belastingkrediet voor onderzoek en ontwikkeling of investeringsaftrek
Investeert uw bedrijf in innoverende projecten of programma’s? In dat geval hebt u recht op een belastingkrediet voor onderzoek en ontwikkeling of op een investeringsaftrek.

Ons team begeleidt u bij het kiezen van de steunmaatregel die het best aansluit bij uw activiteiten en stelt het juiste dossier voor u op. U hoeft in uw belastingaangifte dan enkel nog die elementen in te vullen die u van ons krijgt.

05
Wie zijn we?
Wij zijn zakenpartners die onze jaren hebben besteed aan het helpen en stimuleren van bedrijven om te groeien. Dit is de centrale missie die ons verenigt bij MoneyOak.

En het is deze kennis en expertise die we graag inzetten voor uw bedrijf.

Want to empower your innovation?

MoneyOak helpt uw bedrijf om te groeien, zich te ontwikkelen. Om de troeven die bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf in de kijker te plaatsen. Om te investeren in de toekomst.
Contact
Louizalaan 523

1050 Brussel

contact@moneyoak.com

+32 2 318 67 13

Follow us
Copyright ©2021 • MoneyOak • All rights reserved