Over ons

De vier pijlers van MoneyOak

MoneyOak, dat in 2016 werd opgericht door de ondernemers Gérald Sermeus en Laurent Janssens, is een Belgisch adviesbureau op mensenmaat. Wij helpen u de troeven te ontwikkelen die uw bedrijf in staat stellen om te investeren in de toekomst.

Ons vak

MoneyOak is gespecialiseerd in fiscale incentives voor innovatie. Ook met vragen over de vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing en de aftrek voor innovatie-inkomsten kunt u bij ons terecht. Ons doel bestaat erin bedrijven gebruik te laten maken van extra financieringsbronnen, terwijl ze zich toch kunnen blijven focussen op de kern van hun job. Bijdragen tot de groei van onze klanten: zo luidt de missie van ons team.

Ons team

Ons multidisciplinaire team met 25 medewerkers verzekert een grondige optimalisatie van uw situatie en biedt al onze klanten in elke fase het beste aanspreekpunt. Financiële breinen, juristen of wetenschappers met doctoraatsdiploma treden op het juiste moment in actie om u tijd te besparen. De doorgedreven technische en operationele kennis van onze experts garandeert een dienstverlening met hoge toegevoegde waarde.

Onze klanten

MoneyOak is aanwezig in België, Spanje, Frankrijk en Polen, waar we op het vertrouwen kunnen rekenen van meer dan honderd klanten in de meest uiteenlopende sectoren, zoals de ziekenhuissector, de farmaceutische industrie, het bank- en verzekeringswezen, de IT, de biotechnologie, de FinTech en de voedings- en luchtvaartsector.

Ons engagement

Uw kosten en fiscaliteit optimaliseren zodat u kunt recupereren waar u recht op hebt, cash vrijmaken, op korte, middellange en lange termijn waarde creëren voor uw bedrijf, … En omdat we alle vertrouwen hebben in het resultaat, hanteren wij het principe “no cure, no pay”.

 

Want to empower your innovation?